Om mig

Utöver en kortlivad karriär som e-sportare mellan 13-16 års ålder, så har jag levt hela mitt liv med bra språng i steget. Nu har jag hunnit bli 30. Åren som corporate-nisse har börjat ta ut sin rätt. Hur vacker min utsikt är från mitt corner office så är det lik förbannat en stol jag sitter i hela dagen. Jag behöver en rivstart. Jag behöver justera den världsbild som skapats i mitt huvud där mina gamla pers är omöjliga att slå. 

Ovanpå detta har jag också i flera år lidit av något som på engelska kallas "anterior pelvic tilt". På vanlig bonnsvenska så kallas det ofta sittsjukan och kännetecknas i regel av:

1) Stela höfter
2) Svag magmuskulatur
3) Svag rumpmuskulatur
4) Smärta i ländryggen

Som ni ser är det här inte särskilt sexigt att lida av för någon i min ålder som dessutom älskar träning så mycket jag gör. För lider man av detta så kan det ofta bli värre smärtor när man tränar eftersom kroppen inte klarar av att hålla sig i en neutral position. Man stelnar lätt till totalt i ländryggen och låter man det gå för långt så börjar dessutom ischias-nerven stråla ned smärta i benet. O - Sexigt! 

Därför hoppas jag verkligen den här bloggen kan hjälpa mig ändra min situation och även inspirera andra i liknande situation att göra samma sak. Hoppas ni vill vara med mig på min resa under vägen.

För kontakt, frågor eller samarbeten kan ni alltid slänga iväg en rad till sundaklubben@gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar